Den oinvigde.

Vad korkad jag kände mig när jag nynnade med i låtarna som ingick i soundtracket till Young Guns II utan att veta att de ljudklipp som föregick vissa av låtarna var repliker ur filmen. Jag minns vissa av dem fortfarande.

image386

– Yoo-Hoo, I’ll make ya famous!

– You rode a 15 year old boy straight to his grave, and the rest of us straight to hell! William H. Bonney! You are NOT a god!
– Why don’t you pull the trigger and find out?

Nu får det räcka med 1990-talsnostalgi för en stund.

Annons

En kommentar

  1. Soda

    Ute på nostalgistråt?Nej Iron eagle missade jag. Låter som en guldrulle.Men vad var det för gammal inlägg du snubblat över. Jag höll inte på att hitta på det. Kunderu ha tenkt på liiiite tidigare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s