Gycklargruppen.

Ni kanske undrar över varför jag har kvar länken till Gycklargruppen? De har ju inte uppdaterat på ett tag. Saken är den att de har producerat så mycket som är så fantastiskt roligt så att jag dels av sentimentala skäl inte kan ta bort den och dels för att jag vill dela med mig till de som inte upptäckte bloggen när den var aktiv (på samma spår så saknar jag runkbloggen – vi som aldrig får ligga. Den kanske mest bittra textmassa jag någonsin har skådat).

Nu handlade det dock om Gycklargruppen. Den är briljant.  Ni kommer snabbt märka hur den är uppbyggd. En medeltidskrönika över det samtida popsamhället. Att döpa om Snabba Cash till Raska Penningar fick åtminstone mig att fnittra i veckor.  Kan man annat än att bli kär i en blogg som tipsar om hur man överlever pesten?

"Tips åtta
är att påminna sig om att inte likt ungdomarna i Boccaccios "Decamerone" egga varandra med snuskiga berättelser där man sitter inspärrad från omvärlden."

Eller som lägger ut bilder på sexiga ringbrynjor?

Läs den från början till slut, it’s bloody skitbra!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s