Duktiga skapar, genier stjäl.

Vi var i Falsterbo och firade in det nya året. Härliga människor. Tacksamt umgänge.

Efter middagen pratade vi lite om en stor fest som de flesta av oss skulle gå på några veckor senare. Tyvärr skulle den infalla samtidigt som Osthandlarens (en av tvillingarna) flickväns födelsedag. Han beklagade detta men sa att han ändå skulle gå på festen eftersom den är så speciell. I gengäld lovade han att kompensera sin flickvän på ett överdådigt vis.
– Jag ska ge henne en sådan present så att hon aldrig har varit med om något liknande, det kommer slå allt och det kommer vara totalt oväntat. Hon har aldrig varit med om något liknande! Jag svär!
Jag kunde som vanligt inte hålla mig så jag frågade:
– En orgasm då eller?

image378

Visst, jag vet vad ni tänker, det var extremt roligt och vitsigt sagt. Det måste vara ett komiskt geni som så snabbt hittar något så… ja… avsnoppande att säga. Sanningen är dock att jag redan då tänkte "Rocky har väl gjort en teckning om det här?". Och ja, det har han. Det var ett samtal mellan honom och ett one night stand. Rocky säger:
– Vet du, nästa tjej jag ligger med blir den femtionde. Jag funderar på att ge henne något.
Tjejen (en gammal flickvän) svarar:
– Prova med en orgasm, det brukar vara populärt.

Ja, ni kan ju bara föreställa er hur roligt det var när jag läste det och sedan fick chansen att använda vitsen som min egen.

Annons

 1. Snaskefar

  Dikt och förbannad lögn! När skulle det ha varit?Och varsågod för den manliga, extremt rökiga och stora WHISKEYN som du fick. Inte cider. Ni förväxlar mig med någon annan. Jag var inte där.

  Gilla

 2. Gonzo

  Manligt, Snaskefar! Tag av dig kjolen och kom in till pojkarna ett slag!Jag vill minnas att jag själv tog till med en Gin…

  Gilla

 3. F

  Är här månne en s k ”ginetisk betingad huggsexa”?Så denna kommer från serien Rocco! Tack för att du uppdaterade mig därom. Den ska användas i roligt barsyfte hårt et länge de närmaste veckorne 😉

  Gilla

 4. Emil En av de två

  Där ser man. Här stjäl man hur som helst för att göra narr av
  mig. Mitt svar blir.
  – Dag det var 1 gång

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s