Min mors råd.

Min mor sa till mig att för att lyckas här i livet så skall du alltid omge dig med människor som är lite klokare än du själv, då måste du anstränga dig för att hänga med och tvingas därmed att utvecklas. Det kanske är därför som min umgängeskrets är så begränsad.

Hursomhelst. Per Ström är väldigt utmanande. Jag hade gärna skrivit om det men eftersom min vän Nils är så otroligt mer välformulerad och underrättad så kanske jag slipper. Nils är i detta avseende klokare än jag.


C, det handlar om feminism, debatteknik och jämställdhet. Du kanske inte behöver engagera dig mer än nödvändigt. jag slänger med en rolig bild åt dig istället.

image357
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s