Nipprig.

Jag vill så gärna ringa upp Carl Adam "Noppe" Lewenhaupt och erbjuda mina tjänster. Berätta om hur vi skulle kunna marknadsföra Noppe bättre. Branda och positionera stället. Kanske tvätta bort den värsta oönskade stämpeln av exklusivitet och exkludering.

Jag tänker mig
* Noppe – fråga efter vår plankstek.
* Noppes – Where fat chicks come to party om man vill sätta en internationell prägel. Eller varför inte
* Noppe – chilinötter direkt ur påsen.  Men min favorit är nog
* Kissa i kors med kungen på Noppe!

image353

Sen kan man göra en helsidesannons i glossy paper i Times New Roman, ingen bild. Vi skulle kunna fixa lite visitkort från en sådan där automat som brukar stå i Konsumbutiker. På det kortet ska det bara stå Snoppe. Lite fräckt så där. Sen kanske man kunde ha klippkort så att var tionde bärs var gratis eller något sådant.

Jag gjorde förresten till en början min militärtjänstgöring med en Lewenhaupt. Jag frågade honom om han kände till Gustav Adolf Lewenhaupts gärning då denne upprättade det finska försvaret och gav ryssen på nöten. Han svarade nej och ansökte om förflyttning. Till slut blev han kustjägare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s