Pimp my… um… hoe?

Har vi inte gått varvet runt nu? Finns det något kvar att pimpa? Pimpa min kista? Nej, jag tror att cirkeln är sluten, att varvet är fullbordat. Reclaim the pimp.

image347

Pimping är nu koppleri och inget annat. Inget mer koppla min bil, inget mer koppla min hund. Det finns inget mer att pimpa. Förutom i avseendet prostitution, och det ska ju inte heller förekomma.  

Så skit i det helt och hållet. Men läs gärna Iceberg Slims självbiografiska "Pimp" för en inblick den brutala och kalla världen som har gett upphov till de helt accepterade termer som kryddar åtminstone den populärkultur som jag lever i. Bitch Slap, Pimpjuice, Pimpmobile, Mac Daddy, Whipstick.

Dagens kopplerilektion blir för övrigt att en Pimp väljer ut och manipulerar kvinnorna på egen hand. En Mac eller Mac Daddy är en man som de prostituerade själva har sökt upp för skydd och säkerhet. Båda tjänar syftet som hallick men en Pimp tar större del av vinsten och är i allmänhet mycket hårdare mot de som ingår i hans rörelse. Så smular kakan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s