Visst. Jodå. Säkert.

Guns n’ Roses skiva är färdig, nu väntar man bara på att releasedatum ska bestämmas i samråd med andra aktörer. Det spelar egentligen ingen roll längre. Skivan har varit så försenad så att en ursäkt idag från USA för att man använde atombomben mot Japan skulle framstå som omedelbar och vältajmad. Däremot har det läckt material och folk verkar vara förvånansvärt positiva. Trots att varken Slash, Duff, Izzy, Gilby, Matt, Steve eller någon annan som kan räknas som originalmedlem medverkar på skivan.

image346

2006 genomförde Guns n’ Roses, eller det som är spillrorna, en klubbspelning på Hammerstein Ballroom i New York. De nya tiderna märks av. Axl avslutar kvällen med en låt från det ännu osläppta albumet Chinese Democracy, När publiken börjar sjunga med i låten IRS avbryter Axl sitt sjungande, stirrar på publiken och skriker:
– You downloading motherfuckers!

Han verkar vara i form.

Annons

  1. Sven

    I´ve seen an old man have a heart attack in ManhattanWell he died while we stood there lookin´ at himAin´t he cute ?Stor poesi, värdig vilken golden oldie som helst.

    Gilla

  2. Snaskefar

    Som jag alltid brukar säga:I don’t have love to shareAnd I don’t have one who caresI don’t have anything. Sen brukar jag stanna där.Men tycker du verkligen att Spaghettikatastrofen går att lyssna på? Jag kanske måste omvärdera den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s