We are terribly sorry.

To our English-speaking readers regarding Basshunter:

What can I say? He got away from us. We are terribly sorry. It is not an elaborate prank, he really sings those songs thinking it can pass as music. He is also slightly retarded, as are all people from the swedish southwest. You may already know that Per Gessle is from the same town as this Basshunter and so is 91 Karlsson, the last line of the swedish military defence.

image342

You can take comfort in the fact that we put up with him for over 3 years and that this, like all things shall pass. We grew stronger as a nation due to the hardships we had to endure during his stints at the swedish charts. I can still hear the screams at night.

Once again, we are terribly sorry.

Annons

  1. Snaskefar

    Mia, om du med den länken menar att jag skulle ha gjort mig lustig över Basshunters sjukdom så har du nog missuppfattat mig.Jag tycker att allt han är släppt är skit, liksom det mesta Gyllene Tider har gjort. Det krävs någon form av brist på mognad för att kunna släppa sådan musik utan att vara ironisk.Dessutom har Jonas aldrig hävdat att han har Aspergers utan Tourettes syndrom, en helt annan sakhttp://www.hn.se/m_other.php?id=588149&avdelning_1=122&avdelning_2=222&Om någon människa påstår att hon har varit på en konferens där Jonas mor har pratat om att han skulle ha lidit av Aspergers så minns hon säkerligen åt helvete fel.En av mina bästa vänner gick förresten i hans klass på gymnasiet och där fann sig Jonas väl tillrätta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s