Vi leder med oändligt mot noll.

Handbollen gick väl bra. Jag tittar på handboll eftersom jag har ett ärorikt förflutet i ett pojklag som det året jag var med slutade som absolut sist i serien. Min kompis Linnea¹ noterar att det går bra för Sverige och utbrister:
– Vilken överklassning!
Vi tittar en stund på varandra, jag frågar om hon menar utklassning och hon svarar ja, "det kändes inte riktigt rätt" fortsätter hon.

Jag tycker att det låter helrätt. Vi vinner alltid, överklassen regerar. Föreställ er en flaska Cuvvé William Deutz som sprutas på trasproletariatet som står i vägen för er droska, då talar vi överklassning.


¹ Ja, ni läste rätt. Det var ett helt förnamn. Gonzo undantaget så har jag till dags dato endast använt initialer. Jag tänker prova namn ett tag och se hur det känns.

Annons

 1. Temporarily

  Jag blev informerad om det ”nya” ordet igår över ett glas vin och måste säga att det känns ganska naturligt att använda det i fortsättningen. 😉

  Gilla

 2. BigZ

  Jag tycker det verkar som ett riktigt skönt uttryck. Jag skulle framför allt använda det i linje med ”You’ve been punk’d”. ”Känn dig överklassad”, när man riktigt förnedrat någon. Lägger lite extra tyngd i det hela.

  Gilla

 3. Snaskefar

  Temp.Trevligt att hon hittade någon att bli onykter med.BigZ.Ja, det känns ganska naturligt. Det skulle också kunna vara att man blev pimpad. Lite nya kläder, ett bättre manér och BAAAAM! You’ve been överklassad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s