Insikt IX.

Jag har ingen som helst respekt för eller tålamod med de som inte kan knyta sina egna slipsar. Det är inte hjärnfysik direkt. För mig framstår det som någon sorts självpåtagen handfallenhet och det klär inte någon. Det är i princip bara fyra moment, klarar man inte det så ska man inte ha slips. Om det inte är så att man har förlorat armarna i någon tragisk olycka då förstås, då är det OK.

Öva. Gör om, gör rätt.

Flugor däremot, det är en helt annan sak.

image337
Annons

  1. Megnuz

    Heter det egentligen inte att knyta rosett och inte knyta fluga (messerschmidtvarning, jag vet)? Igår var jag så trött när jag vakande att jag helt glömt hur man gjorde en slipsknut… väldigt frustrerande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s