Kan du komma in på kontoret ett tag…

När den svenska världsartisten misstänktes för våldtäkt på Maria Lundqvists barnflicka så publicerade Aftonbladet på sin hemsida en klassisk "misstänktbild", alltså en bild på artisten med en svart ruta som täcker ögon och mun. Jag får tyvärr inte tag på bilden.

Min kompis M, som alltid ligger lite före oss andra när det gäller jakten på det triviala eller osannolika valde att kolla bildens egenskaper. Han högerklickade alltså på bilden, valde egenskaper och fick upp att den hette Tito_andrad. Smidigt.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s