Vad glor du på?

Jag driver ett projekt. Det går ut på att aldrig vara svarslös om någon utsätter dig för de vanligaste tråkningarna. Låt oss säga att det finns ungefär tio förolämpningar, påståenden eller frågor som är de vanligaste i en konfliktsituation, meningen är att jag ska sammanställa och memorera tre olika svar på varje händelse.

Jag har börjat med "Vad glor du på!?". Svaren man då kan avge är:
* Jag vet inte, jag är inte en biolog. Hur upprätthåller du andning och balans med alla dessa hinder?

* Inte mycket verkar det som.

* Jag vet inte, men snyggt är det inte.

Naturligtvis kan vissa svar i projektet förvärra konflikten, det har inte varit min mening att gjuta olja på vågorna. Det viktiga är att aldrig stamma fram en ursäkt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s