WGA-strejken.

Ni kanske har förstått att mitt liv i mångt och mycket upptas av TV-tittande. Ni kanske också har uppmärksammat att Writer’s guild of America har gått i strejk. Det innebär att manusförfattarna till alla de större drama- och komediserier jag följer inte skriver några nya manus till fortsatta avsnitt. Det suger.

image315

Jag kan villigt erkänna att jag inte har så stor kännedom om vad tvisten innebär eller om WGA:s krav är rimliga. Jag vet bara att det är dags att sätta stopp för det här. Jag går under.  Här kan man se vilka serier som påverkas. Vissa av dem kanske kan få en särskild prövning när det är dags att sätta igång igen. Jag kan faktiskt klara mig utan den värsta smörjan.

I want my cigarettes Nurse Ratched!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s