Intighet.

Idag har det inte hänt något av intresse. Inga slutsatser har dragits, inga lustigheter har erinrats. Däri ligger väl också någon betydelse eller mening.

  1. Anonym

    Inga lustigheter? Vad sägs om detta: Min far tappade sin mobiltelefon i kaffet så koppen sprack och kaffet rann ner på golvet. Hunden var snabbt där och sörplade i sig en för honom ny och intressant dryck. Detta hände vid förmiddagsfikat hemma på gården vid 10. Hunden har inte visat tillstymmelse till trötthet och klockan börjar närma sig 01.00. Klockan är ställd till att ringa om 3 timmar och 25 minuter. Hunden är hyperaktiv och värgar låta mig vara ifred. Lustig, va?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s