Millennium.

Jag föll till föga och läste Stieg Larssons Millenniumtrilogi under julen. Den var väl OK, gediget skriven och sammanhållen. Jag blir dock inte klok på om det var meningen att man skulle gilla figuren Alexander Zalachenko eller "Zala" som han också kallades. Han påminde lite om en antihjälte ur valfri spaghettiwestern och fick inte tillräckligt mycket utrymme att utvecklas i böckerna enligt min mening.

Han verkade också vara något av en överlevare och under dog och en sådan gillar väl alla? Nä, i fortsättningen vill jag läsa mer om Zalachenko och mindre om Blomkvist. Fast det kanske blir svårt med tanke på att Zalachenko sköts till döds i sista boken.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s