Var det dig jag såg på Youtube? Med näsan?

OK, om man tycker att man har gjort något som förtjänar uppmärksamhet eller bara vill bättra på egot lite så är Youtube en utmärkt kanal. Den här tjejen lägger en stämma på Jack Johnsons cover av White Stripes "We’re Going To Be Friends". Hon gör det ganska bra under omständigheterna, det råder ingen som helst tvekan om detta.

Vad som händer cirka 27 sekunder in i videon är dock lite märkligt. Skulle man inte kunna förvänta sig att om man lägger upp en sak som miljoner människor kan se, borde man då inte dubbelkolla om några pinsamheter slinker med? Jag vet inte, hon kanske kör ett försvar a la Jerome Seinfeld:
– It was outside the nose!

http://www.youtube.com/watch?v=qjcP0Tbssa8

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s