…of mice and men.

Idag var jag riktigt spontan. Även om jag tror att de flesta skulle hålla med om att jag har låg impulskontroll så är jag vanligtvis inte särskilt spontan. Jag hävdar med bestämdhet att det är stor skillnad på att vara impulsiv och att vara just spontan. Idag var jag alltså spontan när jag skulle ge min vän en julklapp. Jag visste att han inte var hemma så jag lade den utanför hans dörr.

image310

För att det inte skulle bli några missförstånd (och för att jag vill ha all ära) så skickade jag ett kryptiskt sms till honom och önskade en god jul. Ett par timmar senare får jag ett svar, han är i Båstad. Jag meddelar då att jag har satt en korg utanför hans dörr och att den nog klarar kylan ett tag. Han svarar att han kommer vara i Båstad fram tills mellandagarna.

Jag har inte möjlighet att hämta presenten. Den kommer antingen att locka till sig råttor eller bli frostskadad. Så kan det gå.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s