Adios muchachos (repris igen)!

Jag försvinner iväg till mer kristna trakter. Eftersom min far tror att e-post är något som är utskrivet från en dator så kan ni själva räkna ut chansen att jag kommer ha tillgång till nätet under de närmaste dagarna. Det skulle i så fall vara om någon granne inte har skyddat sitt trådlösa nätverk men 40-talisterna har blivit duktigare och duktigare på det där med säkerhet.

Jag kommer naturligtvis ha med mig min portabla dator så inlägg kommer att författas under internettorkan, dessa läggs upp sekunden efter det att jag har hittat ett trådlöst nätverk.

God jul och gott nytt år. Snaskefar är med er alla.

Annons

En kommentar

  1. Trulsa

    Ovidkommande inlägget: Tyvärr har jag på förekommen anledning blivit tvungen att lösenordsskydda min blogg. Det gör mig outsägligt ledsen och arg, men så är det tyvärr. Skriver mer om anledningarna i bloggen. Vill du fortsätta läsa, om du läser, kan du väl mejla mig, så skickar jag en inbjudan tillbaka. Hoppas du får en god jul också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s