Tåtramp.

Jag har i ett tidigare inlägg gjort mig lustig över en person. Denne har upptäckt detta och lämnat en kommentar där han/hon klargör vissa saker. Jag bad om ursäkt i kommentarerna till inlägget men har nu ett dilemma. Jag är ganska nöjd med inläggets formuleringar – trots att det nu visar sig att vissa sakförhållanden inte stämmer.

Jag erkänner att jag är ganska osäker på bloggetiketten, ska man plocka bort ett sådant inlägg? Jag hade använt en stege för att ta mig upp på den högsta hästen i min närhet när jag skrev inlägget, detta till trots tycker jag att det är bland det roligaste jag har skrivit. Kanske är det ett par meningar som inte bör stå kvar när jag nu vet hur allt ligger till, hur ska man göra?

Annons

  1. Kolan

    Jag lik du har lyckats trampa på tår med bloggen. Fast som en erfaren ”tå-trampare” säger jag helt enkelt rör inget. Är det inte din flickvän eller släkting så kan nog du bjuda på det, eller?

    Gilla

  2. Generalissimo

    Jag gissar att det är ”E22:an” som Snaskis har trampat på tårna? Det var ett förbaskat trevligt inlägg för höga böveln och skall ograverat stå kvar. Lite må väl männskan tåla !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s