Nobelfesten 2007.

Jag satt som vanligt och tittade på sändningarna från Nobelfesten. Alltid lär man sig något. Uppmärksamheten kring Astrid Lindgren var fin. Jag kommer dock aldrig förstå dansuppträdandena under middagen. Jag minns att jag att en gång satt och tittade på festligheterna tillsammans med en utbytesstudent:
– What is this!?
– I don’t know…
– Is it a swedis..
– I DON’T KNOW!!! YOUR STUPID COUNTRY MUST HAVE SOME BULLCRAP THAT YOU ARE ASHAMED OF AS WELL!!!

image304

TV4 skötte sig väl. Ett par missar blir det väl alltid men bildproducenten borde ha dödat inslaget i köket där Steffo stod och snackade med kockarna. Det blev en pinsamhetskavalkad när högste ansvarige skulle säga några ord till de duktiga köksarbeterna. För det första var det ett tal av typen som inte borde vara med i TV, det var privat och riktat mot de som hade slitit så hårt. För det andra så var det fullt av grodor. "Det här var den bästa middagen någonsin, men ungtuppen kunde ha varit bättre", "jag har snackat med folk på borden och de var nöjda, DOCK har jag pratat med andra bord och de var också supernöjda". Dock? DOCK!?

Den ska jag pröva någongång. Du är smart, dock är du vacker.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s