Ack, vad det ska bliva ljuvligt.

Jag väntar. Jag väntar tålmodigt. Till slut kommer det att ske och då skall jag skina med min ordvits. Det kommer att vara ett par, han är en riktig tråkmåns och hon är en tillbakadragen isprinsessa. Folk kommer att kommentera det och undra vilka de är. Jag kommer säga att jag inte känner dem men att man lite skämtsamt kanske kan kalla dem TRISTan och ISolde.

image303

Och man kommer att skratta. Skratta sig fördärvade. Jag kan se det framför mig. Det är underbart.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s