Fantasi.

Jag har i flera år lekt med tanken på att tatuera mig. Det småländska landskapsvapnet har länge varit ett starkt alternativ.

image301

Jag har också funderat över att tatuera någon Mementovariant av typen "Först byxorna, sedan skorna". Det jag nu har kommit fram till – vilket dock förutsätter att jag har stringbadbyxor på stranden – är att jag vill tatuera in en kolskyfflare på varje skinka. Förutsatt att jag tatuerar mig då förstås, det är ett ganska stort beslut. Att bära stringbadbyxor alltså.

image302
Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s