Anar Uggla?

Magnus Uggla uttrycker att vissa tycker att han är en sell out, han gör det i en blogg via en stor svensk kvällstidning. Låt mig berätta det som det är för dig Magnus; du är en sell out Magnus Uggla. Det har du varit i över 25 år.

Det är helt otroligt att samme artist som gjorde Vittring och Asfaltsbarn har kladdat ihop musikaliska underlivsflytningar som Jag dansar aldrig nykter eller Jånni Balle.

En sak som förbryllar mig är att folk säger att de gillar Uggla och sen inte studsar runt lika mycket som jag gör när jag då sätter på Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt-skivan utan ber mig sätta på senare verk. För att sammanfatta, och ta fram papper och penna nu barn, det är OK att gilla tidiga Magnus Uggla men inte den sena. Motsatt förhållande är inte OK.

Annons

  1. Johanna

    Jag gillar inte Uggla. Jag kan inte texterna till hans låtar å jag kommer förmodligen aldrig lära mig de. Usch, byt skiva.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s