Seriöst.

Jag orkar inte. Jag orkar inte sätta mig in i hela historien med föräldrarna som friades från misstankarna om att ha misshandlat sin femåriga dotter. Slagen var inte tillräckligt hårda. Kanske finns det fler omständigheter i fallet som inte togs upp i kvällstidningarnas skandalrubriker men det skiter jag i.

image288

Jag låter autopiloten gå på och blir sådär mannen-på-gatan-upprörd utan att läsa domen på Pointlex. Detta kan inte vara OK. Jag hoppas att de blir överkörda i hovrätten och i högsta domstolen där jag faktiskt tror att det här kommer att hamna, detta måste prövas och vi måste få en vägledande dom. Vad sänder det här för signaler till andra vuxna som slår barn? Lägger du inte tillräckligt mycket tyngd i slaget så är det helt i sin ordning?

Som sagt, jag har inte läst domen, jag vet inte vilka andra omständigheter som föreligger. Jag orkar inte annat än att gå på instinkt. Och det känns inte bra. Seriöst.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s