Men hjälp till lite!

Jag snackade med honom. Berömde honom för att han verkar ha mognat en hel del. Jag sa att det valpiga, omogna beteendet verkade ha försvunnit och att han nu framstod som riktigt trevlig. Inte en sån kille som man i efterhand måste försvara med att han är trevlig egentligen och att han sätter på en mask när det är mycket folk i närheten. Han höll med, han sa att han hade bearbetat en del och att han kände att han inte längre hade behovet av att vara den mest galna killen på festen. Jag berömde honom igen och vi minglade vidare på olika håll.

Min vän E frågade vem det var jag pratade med. Jag svarade att det var X. En kille jag har lärt känna genom gemensamma bekanta och som jag brukar stöta på i utelivet. Jag förklarade att han har betett sig lite illa alternativt märkligt tidigare men att han verkar ha mognat en del. "Jaså…" var E:s reaktion, "…för jag har precis för mig att det var han som kissade utanför herrtoan och jag undrade över hur ni känner varandra". 

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s