Lärdom II.

Jag har, vid 29 års ålder, lärt mig att tjejer inte gillar att man ger dem komplimanger för att de vågar gå osminkade.

 1. Johanna

  Halkade in här på ett bananskal och måste tyvärr säga emot dig… Fast samtidigt göra en liten justering. ”Våga” tycker jag är helt fel ordval! Det låter ju som att det är jätte modigt gjort att gå utan smink eftersom man ser så förskräcklig ut utan! Men att få höra ”Vad fin du är utan smink” eller ”Jag gillar tjejer som inte sminkar sig” eller något liknande skulle göra mig jätte glad! 😉
  (Jag sminkar mig ganska sällan)

  Gilla

 2. Tanten

  Visst är det modigt att gå osminkad, när en hel värld talar om att sminkning i milda färger och hårt åtkämpad hårlöshet är det naturliga utseendet för var kvinna. Och Snaskis, det låter som att du hittat ett sällsynt bra sätt att skilja agnarna från vetet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s