Jag är 57, jag är 50 bast.

Min koppling till den här filmsnutten är så svag så att den får skvallertidningars formulering "säger en källa med god insyn i hovet" att framstå som E = mc². Ett enkelt upplägg är följande. Några som jag känner har gjort en film, det var ett stort projekt och många var inblandade. Nu ska ett par av de som var ansvariga besöka killen som har gjort filmmusiken och dokumentera det för eftervärlden. Kompositören och jag växte upp i samma by. Hans pappa borrade i mina tänder och lärde mig spela gitarr.

När de väntar på att bli insläppta i studion så kommer det en man med ett uppdrag – att sprida rock n’ rollens evangelium. Han går loss direkt och dömer ut en hel generation, utan att egentligen ha fått mothugg. Avslutningen är så poetisk. "Ni är en tragisk generation" låter det, samtidigt som Systembolagets påsar klingar runt hans ben. Fråga mig inte vad den här Söderkisen gör i Malmö. Jag känner till och har i min besittning musik från alla de band han nämner, men jag kan bara en låt och har gulliga kläder, tydligen. Att kameran var igång just då får väl ses som en extrem lyckoträff. Jag är 57, jag är 50 bast. Det är buddybilding. Ni kan inte rock n’ Rooooul.

http://www.youtube.com/watch?v=h8c3dVHHaAU

Annons

  1. Adonis

    Jag vill se mer mer mer av denna fascinerande man, som vet att rock n roul inte handlar om att kunna max en lat och ha gulligast klader, som blandar sig i, men inte vill bli inblandad, och som avrundar 57 till 50. Kan jag be a fa namnet pa gatan dar detta fynd gjordes?

    Gilla

  2. Snaskefar

    Hej Adonis!Tyvärr vet jag inte vilken gata det är. Jag kan däremot glädja dig med att killen som har regisserat filmen (där den här snutten ingår som extramaterial)blev kontaktad av Kobra som ville använda den i något av programmen. De fick tag på snubben som godkände sin medverkan. Jag vet inte om det programmet har visats eller inte.Om det är av stort intresse kan jag ta reda på vilken gata studion ligger på. Håll ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s