Som vanligt ligger jag steget före.

Arnold uttalar sig om snoosk, jazztobak, aiki, mani, töj, dol, flum, braj, puka eller vad det nu är ungdomarna kallar hasch och cannabis nuförtiden. Jag förstår inte hur det kan vara en nyhet, alla som har sett Pumping Iron vet att Arnold rökte på under 1970-talet. Jag uppmärksammade det på hans 60-årsdag här på bloggen.

image265

Det som är roligt är att Arnold har blivit lite skönt rastafaripundig på äldre dar. Sitter och mumlar om att "It’s a natural herb, I and I can read it inna da bible. Like King Solomon I and I shall blaze this weed. Ras-bumba-clot! Bloodfire!". Det jag egentligen vill höra honom tala om är vad han anser utgör sexuella trakasserier, han har ju vid ett par tillfällen varit i tassemarkerna med sina händer, det som kom att kallas Gropegate. Men det är ju en bra kille annars. Det var allt, fortsätt verksamheten.

image266
Annons

En kommentar

  1. kent rönn

    vad som bekymrar mig mest är vinkel på Arnolds arm.Republikan långt, långt ut till höger kanske…Människor som pratar om legalisering, drogers ofarlighet mm, brukar personifiera de skador som droger orsakar…På tal om droger så är väl den gode Arnolds kropp uppbyggd med hjälp av tillväxtshormon och anabola steroider…Som sagt ibland talar människors gärningar för själv..HälsarKent Rönn

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s