Hat.

Det finns en snubbe som bloggar, han kommenterar ganska ofta på DN:s och SvD:s hemsidor. Jag har tagit mig in på hans sida ett par gånger. Jag gillar det inte. Han kallar sig ståuppkomiker men det är ett skämt i sig. Kasst, det är vad det är. Kasst!

Trötta skämt och enkla poänger, han härmar Zlatan genom att skriva på "Rinkebysvenska" och tycker att det är kul att säga att Kicki är fet. Jag blir så trött. Jag vägrar att länka till hans sida för jag vill inte att han ska ha fler besökare än vad han redan har. Min tanke om blogglicens verkar inte vara helt onödig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s