Konsekvens.

Om du ringer och väcker mig klockan 01.25 utan att ha ett egentligt ärende så parafraserar jag Strindberg; vi ses i mitt nästa blogginlägg din djävel!

Idiot. Sjufalt  idiot. Jihad.


Uppdatering:
Det gäller naturligtvis inte dig som ringde 02.05 och 02.34. Då var jag redan vaken och jag gillar när du ringer.


Uppdatering:
Du som skickade två sms, det första kl. 04.02 och det andra 04.38, jag håller med. Det ska bli kul att ses och jag tror att det kan bli ball. Nästa gång så kanske du kan reflektera över att det är en viss tidsskillnad mellan Lund och Shanghai innan du slänger iväg ett meddelande. 

Annons

  1. Snaskefar

    Tack för tipset ”Alex”, jag ska göra det så snart jag har köpt en väckarklocka. Eller så skaffar jag vänner som inte ringer på vardagsnätter. Som Lundensare vet du säkert att det är svårt att hitta sådana här. Hej då ”Alex”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s