X + Y = humor.

Man brukar säga att tragik adderat med tid blir humor. Jag vill till detta foga att avstånd spelar lika stor roll. Min vän E tipsade om Uti vår hage, inte den om Faló i Mjölhagen utan ett norskt humorprogram. Här gör de upp med danskan. Med risk för att framstå som en quasinazi igen så vill jag påstå att de låter så här. Alla. Var och en.

http://www.youtube.com/watch?v=s-mOy8VUEBk

Det är säkert roligt för de som bor uppåt landet. För mig är det en påminnelse om den ständiga prövning det innebär att umgås med danskar. Det är lite buskis, men det har en poäng. Kamelåså och syggelekokle.

Annons

En kommentar

  1. Sven

    Freden i Roskilde skänkte inte den säkerhet och lugn och tystnad som vi har rätt att fordra. Tror Snaskefar på allvar att humorn räcker som vapen ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s