Tvekan.

Den här videon har ett par år på nacken. Anledningen till att jag tar upp den är för att  jag ibland inte vet när man driver med mig eller när man menar allvar. Just introduktionen till den här videon är något som jag inte vet om det är producerat av en amerikansk motsvarighet till Snaskefar eller om människan menar allvar. Att Toby Keith är seriös råder det dock ingen tvekan om.

http://www.youtube.com/watch?v=LQXynLB_Hz4

Notera gärna att Toby Keith sjunger " My daddy served in the army where he lost his right eye". Det som hände var att Tobys pappa (som var med i reserven) blev av med sitt öga under en manöver, alltså inte i ett krig. Pappan förlorade ögat till USA, genom USA. "My father served in the army in the 50’s he lost his eye in a training combat
mission."

This big dog will fight
When you rattle his cage
And you’ll be sorry that you messed with the U.S. of A.
‘Cause we’ll put in a boot in your ass
It’s the American way

Men om hunden har bitit alla andra i åratal då?

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s