Petter har inget vett.

En intervju med Petter. På Laroy blev Petter ivägsläpad av en polis på knarkspan för att se om han var drogpåverkad. I intervjun med Alex Schulman så berättar Petter vad som hände och vad han hade sagt till polisen som också misstänkte Petter för att "kura":
– Ja, om jag tar anabola och sånt för att bygga muskler. Och det sa jag bestämt att jag inte gjorde. Och så tjafsade han lite mer och till slut så sa jag: "Jag har inte tagit droger. Jag håller inte på med sånt. Jag är emot det fullständigt. Om du vill så åker jag gärna med till stationen så att vi kan göra blodprov." Till slut insåg han att jag inte var hans man och släppte mig.

image244

Senare i intervjun så kommer följande diamant, Schulman ställer den här frågan angående Petters nya skiva:
– Du skriver bland annat att du saknar att röka gräs och att du förmodligen skulle varit fast i drogträsket om det inte vore så att du hamnade i en psykos. Vad hände?

Petter svarar:
"Jag fick en riktig cp-psykos i New York 1993. Jag rökte PCP och blev helt galen. Jag såg hallucinationer, inbillade mig att jag inte kunde andas."

Sen fortsätter han med att han är emot droger. Men om man röker PCP eller Angel dust, Rocket fuel, Elephant tranquilizer, Killer Weed, Embalming Fluid, Hog,  Wack som det också kan kallas så har man gjort ett ganska drogliberalt ställningstagande. Om man skriver att man saknar att röka gräs så har man gjort ett ganska drogliberalt ställningstagande. Jag tar inte på något sätt ställning i själva frågan, jag tycker däremot att Petter uttrycker sig fjantigt. Blaze the weed up.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s