Obehag.

Jag och min gode vän M lunchade på lördagen. Han hade en del ärenden efter vår måltid. Av leda och en missriktad energi som egentligen borde ha ägnats åt annat så svarade jag ja när han frågade om jag ville följa med. Först gick vi en sväng till Systembolaget. Där köpte M bira eftersom man skulle se VM-finalen i rugby hemma hos honom. Så långt allt väl. Sen hade M ytterligare ett ärende, det gällde en födelsedagspresent åt hans kusinbarn.

Vi gick till leksaksaffären som ligger precis bredvid Systembolaget. Vi kom ifrån varandra inne i affären så jag fick inte komma med mina kloka förslag gällande gåvan. Nåväl, när vi stod i kassan och skulle betala så gav M mig kassarna med ölen. Jag gick ut i förväg till presentinslagningen. Där stod jag, orakad, förvirrad och med mörka ringar under ögonen. Och med klingande påsar. Det sprang en massa barn runt omkring mig. Deras föräldrar  brände hål på mig med sina blickar. Det var obehagligt. Beware of mig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s