She’s a Bravia.

Sony slutar inte med sina färgexperiment. Nu har de släppt ytterligare en Braviareklam, Play-doh. Helt makalös, om man inte jämför med de två tidigare vill säga (Balls and Paint). Den här gången är man vid Thomas Paine Park på Manhattan och kladdar.

http://www.youtube.com/watch?v=PBJM3S56IHs

Det tog tre veckor att göra reklamen. Det gick åt två och ett halvt ton modellera och man sysselsatte 40 skulptörer/animatörer. Den här gången är det Rolling Stones som ljuder (alltid ett fräscht grepp), förra gången var det Rossini och första gången var det som bekant José Gonzales. Stämningen lyckas de alltid frammana. Bastards.


Uppdatering:
Lite stillbilder från produktionen. Klicka på dem för större storlek.

    

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s