Björn, motherfucker. Björn.

Journalisternas eskalerande retorik angående "Björnkriget" irriterar mig till vansinne. Attacker, hot, taktiker – det är björnar. BJÖRNAR! En björn gör vad en björn gör. Klart man ska passa sig. Var finns björnen? I skogen. Hur undviker man björnen? Gå inte till skogen. Gå inte fram och klappa den. Lek inte med den. Och var lite uppmärksam, jagar du så kanske du kan titta runt lite. Den som ger sig in skogen får leken tåla. Det finns hursomhelst inget krig med björnar. Det är inte så att vi ska förvänta oss gryniga videosnuttar från något grottsystem i Dalarna i vilken björnar kräver ett omedelbart svenskt uttåg ur Dalarna, Värmland och Härjedalen.

image237

För övrigt, vill ni ha en mer insiktsfull analys rekommenderar jag min vän Magnus inlägg om saken. Det hittar ni här.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s