Max Cady och Travis Bickle.

image218

En läsare har lämnat en vänlig kommentar. Dennes blogg är välskriven, rolig och engagerad. Jag blir nyfiken. Efternamnet står i den mailadress (som bara jag kan se) läsaren har lämnat i kommentaren. Jag googlar. Får fram examensarbete, utbytesprogram och idrottsprestationer. Tänker ett steg längre, kollar facebook (ja, med liten begynnelsebokstav). Där finns X. Funderar på att skicka ett meddelande. Slår det hur hågen. Känner mig, om inte störd, så åtminstone konstig. Petar på X via facebooks pokefunktion. Rakar huvudet och skaffar en militärjacka. Tatuerar in mailadressen med bläck och synål.

image217

Här hade det kunna komma en knivskarp observation om identitet och integritet men jag orkar inte. Jag upplyser istället om att Martin Scorsese var en av de 50 personer som Kina 1996 förbjöd att besöka Tibet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s