Pappa, berätta igen om de analoga televisionsutsändningarna!

Var jag just med om något stort? Vad var det som hände egentligen? Jag är inte särskilt engagerad i den digitala utvecklingen men jag vill gärna veta om det här kommer att vara den största medierevolutionen det här seklet.

Är det så här det kommer att vara i fortsättningen? Några kodapor som pular med programmering, kickar igång lite servrar och sen är världen förändrad? Not with a bang but with a whimper. Jag vill ha trumpeter och champagne. Cymbaler ska ljuda. Triumfmarscher och elefanter. Jag vill att det ska märkas när världen förändras.

Annons

  1. P

    Själv sitter jag här och tänker på alla gamla människor utan vare sig familj eller vänner. Jag gråter när jag förstår att de kanske inte har hängt med i medierevolutionen, att de sitter där framför en död tv. I sin ensamhet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s