Kattfnatt II.

Jag har märkt i både mitt reella umgänge och i kommentarerna att historien om den sålda katten är mycket uppskattad. Jag tänker på den ofta. Hade jag kunnat välja en sysselsättning för resten av livet så hade det nog varit att dokumentera och utforska relationen mellan katten och kvinnan. Hursomhelst har jag uppdaterat inlägget med några nya funderingar. Efter detta kommer jag inte beröra ämnet annat än i yttersta nödfall.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s