200 meter, olika verkligheter.

Gick genom Lundagård idag. Detta gillade jag. Hösten är min favoritårstid. På gott humör snaskade jag vidare.

image199

Gick förbi Kulturen. Detta gillade jag inte, jag fick en gång berättat för mig att man helst inte ska ha namn på sina barnvagnar eftersom mörkermänniskor kan bevaka barnets utveckling och sedan använda deras namn för att inge förtroende… Att bara behöva låsa fast sin barnvagn är lite skevt. På dåligt humör släpade jag mina fötter hemåt.

image200
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s