Grönt.

Jag åt lunch med en revisor idag. Fascinerande människa, han drev ett gym en gång i tiden och berättade historier från bodybuildingtävlingar han hade varit med och arrangerat. Samtalet hade tidigare handlat om att Arbetsförmedlingen hade haft ett ledigt jobb som insmörjare på fitnesstävlingar på sin hemsida.

Nåväl, den bästa historien handlade om bronsolja, en vätska som styrketränare använde under tävlingarna för att få den rätta lystern. Det fanns spår av koppar i den här oljan och om den blev gammal och stod utan lock så hände det något lustigt. När den "dåliga" oljan smetades in på huden så reagerade den och blev… Grön.

image195
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s