Det gick bra i Dalarna också.

Jag drabbades av ännu ett av de lyxproblem som sköljer över mig i framgångsfloden. Jag fick med mig fel kostymbyxor till bröllopet, det märktes knappt i färgen men det var ändå extremt pinsamt för mig. De byxor jag nu sportade såg ut att vara hämtade ur MC Hammers garderob. Jag vet inte var byxorna kommer ifrån, kanske är det någon som har glömt dem hemma hos mig? Men då måste någon ha haft en anledning att ta av sig byxorna i mitt hem vilket jag inte tror att jag har gett honom.

image194

Ja ja. Det gick hursomhelst alldeles utmärkt att ordvitsa även i Dalarna. Jag gick omkring och påstod att jag var uppvuxen i Uddebralla. I mitt tycke en fyndig kombination av ortsnamnet Uddevalla, faktumet att mina byxor var udda och slangordet brallor för byxor. Det tyckte inte de andra gästerna. Min bordsdam skrattade nervöst. Allt är som det ska vara. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s