Först är störst.

Jag är inte helt, riktigt, fullt och fast övertygad om att det är ett särskilt sympatiskt drag att gilla den amerikanska versionen av The Office mer än den brittiska.  Jag tror också att jag har bestämt mig för att tycka uppriktigt illa om de som inte har sett den brittiska versionen och som anser att den amerikanska är det bästa som har hänt på åratal. Kalla mig gärna för filisté men det är så jag känner.

Det är ungefär som att inte veta att det är Rod Stewart som har gjort originalinspelningen av den här:

http://www.youtube.com/watch?v=uEAoJPNeEgs

Jag måste också dela med mig av det som Gervais sa en gång i en intervju när han ville skoja till det lite med en amerikansk reporter. Han fick frågan om vilka tre saker han skulle rädda vid en brand. Han låtsades fundera intensivt och svarade sedan:
– Min gitarr, katten och en av tvillingarna.

Han berättade detta i en talkshow för att visa på journalisters ibland dåliga källkoll. För det slumpade sig så att han gjorde ytterligare en intervju i en amerikansk tidning några månader senare. Reportern frågade hur gamla hans tvillingar var.  Utan att reflektera över att han i den intervju han hade sagt att han hade tvillingar även hade offrat en av dem till förmån för en gitarr. Och en katt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s