För bra för att vara sant.

Jag delar ett personlighetsdrag med Yossarian. Jag blir väldigt lätt och våldsamt förälskad i människor i min närhet, män som kvinnor. Oftast går det över men under tiden det varar är jag till vansinnighetens rand fascinerad av allt de har att dela med sig av. Det handlar oftast inte om den fysiska attraktionen utan det är för att de verkar vara så sköna typer som jag hamnar i en mikroförälskelse.

Det hände mig en gång på en fest hemma hos en vän. Jag pratade med en tjej som var den mest underhållande personen jag har träffat på åratal. Hon hade så mycket livserfarenhet, humor och den glimten av galenskap i ögonen som jag tycker är så oemotståndligt charmerande, Hon berättade de mest utflippade historierna jag någonsin hade hört. Hennes kontaktnät verkade vara enormt och hon hade sett mer saker under det senaste året än vad jag  hade gjort under hela mitt liv.

Dagen efter festen så pratade jag med MvO om henne. Jag uttryckte min kärlek och att jag aldrig hade träffat en skönare tjej. MvO säger:
– Ja, synd att hon är mytoman bara.

Naturligtvis var det så. Hon hade ljugit om allt, vem slåss med hemlösa som har tagit ens lunchtallrik på en uteservering? Ingen. Inte hon åtminstone.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s