Pointer.

Jag fick redan vid middagsbordet som barn lära mig att kriminella har tätt sittande ögon och en låg panna. Förvåningen var därför stor när jag i Sten Högnäs – Idéernas historia, en översikt läste att spetsiga öron likaså är ett tecken på kriminella drag. Vad är det för trams!? Jag har ju spetsiga öron?

Men det är väl så att skallmätning alltid är roligt så länge det inte drabbar en själv.

Annons

En kommentar

  1. Megnuz

    Du kanske är lite småkriminell om du har spetsiga öron? Erkänn! Du har väl cyklat mot rött någongång? Glöm förresten inte att kriminella även har namn som slutar på ”y”. Så jag hoppas verkligen att ditt riktiga namn inte Dagmawy.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s