Gubbdjävel.

Serge Gainsbourg är kanske mest känd för duetten Je T’Aime…Moi Non Plus som han spelade in tillsammans med Jane Birkin. Jane var dotter till en hjälte från andra världskriget och chockade en hel värld genom att simulera den stereotypa kvinnliga orgasmen i  sången.

image175

Serge var en ol’ dirty bastard. Bland annat skrev han låten Les Sucettes som till synes handlar om en liten flickas kärlek till godisklubbor men som helt uppenbart handlar om något annat. Han är nog en av de få människorna som har lyckats stöta sig med Bob Marley. Bob upptäckte att den franska texten som hans fru, Rita Marley, skulle sjunga åt Serge var gravt oanständig och han blev fullkomligt RASANDE! Under slutet av sin karriär började Serge flirta med hip hopen, kvinnosynen hade han redan.

Här möter möter Serge Whitney Houston i fransk TV 1986. Serge kunde inte engelska och den stackars tolken gör så gott han kan för att dölja Serges faux pas. När Serge då märker att tolken inte gör sitt jobb ordentligt så kommer den helige ande över honom för då kan han helt plötsligt prata så att alla förstår vad han är ute efter. Tiderna har förändrats. Till det bättre får väl tilläggas.

"Nö, this is nött what I said. I said: I wönt to föck you".

http://www.youtube.com/watch?v=yQ7MqgSEK0I

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s