Samma resa, olika mål.

Kvinnlig speakerröst på tåget:
– Nästa uppehåll Höör (paus), Höör.
Den något överförfriskade, skånske levnadskonstnären bredvid mig:
– Där SER man. Bohahasnörfhaha!

  1. Christian Resebo

    ”Bohahasnörfhaha” är fullständigt lysande. Carin ler bara men jag skrattar så jag nästan gråter. Det är då det slår mig och jag slutar skratta. Skillnaden är att jag suttit och läst alla ovanstående inlägg också. Carin har kollat på tv. Det är som med Simpsons eller Aeroplane eller egentligen vad som helst med Leslie Nielsen: det nöter ned en. Man kan försöka hålla mot ett tag men sen går det inte att stå emot.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s