Tack Göran, och nu ska Jackie tala om…

Göran Persson föreläser om härskartekniker. När jag såg det på TV4 framstod det som om det var han som hade konstruerat dem. Så är det naturligtvis inte. Dåligt påläst av journalisten, eller konstigt vinklat. Journalisten använde dessutom förlöjligande som härskarteknik när han kommenterade Perssons föreläsning.

Det kvittar väl om det är GP som föreläser om det, huvudsaken är väl att det uppmärksammas? En varg vet väl bäst hur det är att vara en varg? Han erkände ju också att han nog hade använt sig av teknikerna. Och det var ju bra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s