Legalize it. Not.

EU-kommissionären Franco Frattini vill förbjuda internetsökord som bomb, döda, folkmord och terrorism. På så sätt skulle man minska risken för terrordåd. Frattini tror under alla omständigheter att man skulle försvåra planeringen av terrorattentat. Jag har tidigare resonerat kring förbud och moraliskt övertag. Jag tror inte att vi kan vinna om det är vi som förbjuder. Om det finns ett "vi" vill säga, om det finns ett "vinna". För varje steg som tas i den här riktningen, för varje förbud som leder till ett mer totalitärt samhälle så blir vi mer lika det som "vi" vill "vinna" över. Men det är ju allmän kunskap, ni har väl sett alla kassa amerikanska TV-serier som berör terrorbekämpning vid det här laget. Trams är vad det är och Frattini har inte alla hästar hemma. Eller så är de hemma men de står inte i rätt spiltor. Och så har de inte blivit ryktade idag.

image167

Jag har i all ödmjukhet sammansatt en egen lista på mer angelägna ord som borde förbjudas. Den är för lång för att publiceras här men den ska skickas till berörda myndigheter samt hovstaterna. Vid sådana här tillfällen blir jag också påmind om att någon där ute har mitt DVD-exemplar av V for Vendetta. Snart förklaras jihad på den som har den. Återbörda snarast.

Annons

 1. P

  HAHAHA! önskar jag fick kratsa hovar istället för att inte göra min läxa sittande läsandes alltför roliga midnattsbloggar. Snaskeistiskt, är vad det är.

  Gilla

 2. Josef Boberg

  Hejsan,
  Dina uttryckta meningar: ”Jag tror inte att vi kan vinna om det är vi som förbjuder. Om det finns ett ”vi” vill säga, om det finns ett ”vinna”. För varje steg som tas i den här riktningen, för varje förbud som leder till ett mer totalitärt samhälle så blir vi mer lika det som ”vi” vill ”vinna” över.” – slut citat.
  Den ”SnaskeEtiken” är mitt i prick i mitt perspektiv sett. InteBönen är idiotsäker – i meningen att det Wi inte vill skall hända = det Wi förslösar av wår egen ENERGI på att vara EMOT – kommer lika säkert som amen i MaktElitens kyrkor att inträffa än mera frekvent – och i än högre grad. Jag VET att det funkar så utifrån mina helt egna gjorda erfarenheter under mer än 66 år.
  Wår MaktElits InteBöner i sin djävulska bibelbok är ett gott exempel på det. Exempel: ”Du skall inte dräpa”. Under 1900-talet dräptes barbariskt ca 100 miljoner MEDmänniskor i olika DogmKrig = religionskrig
  – ifall jag har rätt för mig. Dock -de religionsKrigen var inte så sällan kamouflerade med något helt annat.
  Hur många hundra miljoner MEDmänniskor under 1900-talet – som bokstavligt talat svalt ihjäl – och som därtill avled av undernäringsrelaterade sjukDomar – det vet jag inte. Men många var det. I dags dato är det ca 100 000 MEDmänniskor per dag – som avlider av direkt svält och undernäringsrelaterade sjukdomar = ca 36 miljoner per år = 36 x 100 = 3 600 miljoner på 100 år = 3,6 miljarder MEDmänniskor på 100 års tid sett. Hur länge till…
  Om InteBönens enorma KRAFT har jag bland annat ordat en del om under rubrikerna IT36:2 och F36:1. Dit kommer Du på ett ögonblick genom att klicka på mitt namn alternativt URL, kanske… 🙂
  Ha det…
  vännen Josef

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s