Ibland ska man passa sig.

Ibland kan det vara bra med impulskontroll. Eller, det är väl alltid bra. Jag önskar att jag hade haft en större kontroll när jag klickade på länken som ledde till den här hemsidan. Det är det jobbigaste jag har varit med om idag. Vilket kanske säger en del om mitt skyddade liv.

Antingen är den för smart för mig (knappast troligt) eller så är den en kandidat till tävlingen "Mest svårlästa hemsida 2007".

Annons

 1. Josef Boberg

  Hejsan,
  Din uttryckta mening: ”Antingen är den för smart för mig (knappast troligt) eller så är den en kandidat till tävlingen ”Mest svårlästa hemsida 2007″.” – slut citat.
  Jag bugar och tackar för komplimangen – ”Mest svårlästa hemsida 2007”.
  Min grundidé nr 1 är inte att dom intellektuelt upptagna skall ägna min hemsida något större intresse.
  Min grundidé 2 är att jag genom att skriva så korkat och inte så lite intellektuellt svårläst för den normalintellektuelle som jag gör – skall kunna locka vederbörande till att TÄNKA SJÄLV om både ditten, datten och dutten – utifrån sin helt egna gjorda erfarenheter i sitt eget liv.
  Min grundidé 3 är att det som jag skrivit kan förändras när som helst = det är absolut ingenting att hålla sig i för dom intellektuella som vill få till en ny dominerat intellektuell = statiskt kunskap om någonting = dogm.
  Det finns det ett ofattbart stort ÖverFlöd av redan – i mitt mer än 66-åriga perspektiv sett.
  Hoppas att jag nu förklarat så att Du inte förstår ett jota av vad jag egentligen menar, kanske… 🙂
  Ha det…
  vännen Josef

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s